Vadak Ura

Vadak Ura

A Tesla alkotóinak új egész estés musicalje követve a nagy klasszikus családi musicalek értékteremtő hagyományait (Oroszlánkirály, Dzsungel Könyve) látványos jelmezkavalkádban, hihetetlenül dinamikus dalokkal (Sebestyén Áron) és koreográfiákkal (Re-Production, Benkő Dávid, Benkő-Morvai Veronika), valamint a térben elhelyezett 90 nm LED-falak által kínált 21. századi vizualitással, élethű animációkkal mutatja be a „NYOLC KLÁN” által vezetett nagyerdő életét.

Elérhetőségek


Cím: 1146 Budapest, Állatkerti krt. 16.
Telefonszám: +36-1-273-4900
Weblap: www.zoobudapest.com
E-mail cím: jegy@zoobudapest.com

Térkép


Ajándékozzon állatkerti
ajándékutalványt!

Adj Állatkerti Élményt Ajándékba! Lepd meg Állatkerti Ajándékutalvánnyal, Ajándékkártyával szeretteid! A Fővárosi Állat- és Növénykert jegypénztáraiban és online felületén 5.000 Ft, 10.000 Ft, és 20.000 Ft-os címletekben kapható kártya, vagy elektronikus utalvány formájában.

Sárkány Éve Lampion Fesztivál a Biodómnál

A Sárkány Éve Lampion Fesztivál egy színes és varázslatos világba vezet, amely a fény és árnyék fantáziájával várja a látogatókat 2023. december 16-tól, szombattól 70 napon keresztül. Az Állatkerti körúton lévő Biodóm kertjében és épületében több száz lampion fényét követve léphetünk be a Sárkány évének csodálatosan színes, állatok szépségét megragadó, látványos világába 17 és 21 óra között.

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!